לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שלומי

פתיחת קו ללא בקשתי וחיובים שנוצרו

שלום ביצעתי הזמנת סים של חברת 012 , לקח כשבועיים בערך עד שקיבלתי את הסים עם שליח, אחרי שהתראתי שלא קיבלתי אותו תוך יומיים. בזמן זה, שאינני מחובר עדיין לשירות 012 , החברה יצרה מספר כלשהו ללא מוצא וחייבה אותי חיוב חודשי קבוע. בנוסף, כשהפעלתי את הסים שביצעתי מעבר למספר האישי שלי חוייבתי גם בגינו. 012 המשיכו לחייב 2 קוים בזמן שלא שמתי לב. לאחר שימוש קצר בשירותי 012 , שימוש שבו נהנתי מקליטה גרועה ושיחות שלא הגיעו או נשלחו, החלטתי לעבור... וחזרתי לחברת פלאפון, לאחר כחודשיים שאני בפלאפון נכנסתי לכ.האשראי שלי באינטרנט וביטלתי אופציית תשלומים ל012. מרגע זה הכל צף.... כי הם החלו בשליחת מכתבים שבהם נמסר כל פעם חוב, אך לא הבנתי על מה. כמובן- נוצר חוב על המספר שהם פתחו על דעת עצמך, המספר שאיתו החליטו לגנוב עוד לקוח בשקט. כעת הם שולחים מכתבים לפני תביעה. אחרי שקניתי אליהם במיליון ושיחות, מנהלת שלהם בשם חן החלה טיפול ונעלמה כלא הייתה ומכתבים והתהליך עדיין נמשך. בשורה התחתונה שילמתי , גנבו מכיסו בשקט, את החוב שנוצר הם דורשים שאשלם. במקום לאפס. ולפצותי בסכום שלקחו ממני בגין החייבים על הקו הנוסף הזה שפתחו עוד לפני שקיבלתי שירות. מבחינתי - לתבוע אותם בתביעות קטנות , האם יש לי "בשר" לעשות זאת.? אשמח לעצות. לא עוזרים לי או מנסים לפתור את הבעיה שם ב012 או פרטנר(חברת האם)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר