יעל

מעבדת אייפונים פרטית

שלום רב, רציתי לדעת מה האחריות המשפטית של מעבדת תיקונים פרטית של מכשירי סלולר? האם אני יכולה להאשים אותה בנזק שנגרם למכשיר האייפון שלי כתוצאה מתיקון שעשו לי? (בהנחה שלמעבדה אין שום תעודת אחריות...) האם יש לי אשם תורם כתוצאה מכך שלקחתי את האייפון למעבדה פרטית? ועל כן איני יכולה להאשים את המעבדה בה תיקנתי בנזק שנגרם לי?

עו"ד נבו למפל

שלום יעל איני מכיר את נסיבות המקרה אולם ככלל, בעניינך, ניתן לתבוע מעבדה עקב נזק שנגרם למכשיר וזאת מאחר ומסרת את המכשיר לתיקון אשר לא צלח לפי דבריך. העובדה שלא פנית לאחריות אינה קשורה, להבנתי, לטענותיך מול המעבדה הפרטית. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר