חוייבתי על שיחות בחול
טסתי לחודש לחול. ברגע שנכנסתי לשדה קיבלתי הודעה: "לקוח יקר, לא קיים לך הסדר חו"ל ולכן הנך חסום לשירותי גלישה בחו"ל. בנוסף, הוצאת שיחות, קבלת שיחות וכן שליחת הודעות SMS ללא הסדר חו"ל כרוכים בתשלום עפ"י תעריפים מזדמנים לפי מחירון סלקום חו"ל באתר. על מנת להימנע מחיובים גבוהים אנו ממליצים לך לרכוש מסלול חו"ל מוזל בתשלום חד פעמי של 79 ₪, המאפשר קבלת/ הוצאת שיחות ו -SMS למספרים ישראליים בתעריף מוזל של 0.69/1.89 ₪ לדקה/הודעה, בהתאם ליעד בו בוצעו השימושים. כמו כן, המסלול מאפשר גלישה של 50 מגה ליום בתשלום נוסף של 33 ₪, או 3 מגה ליום בתשלום נוסף של 149 ₪, בהתאם ליעד בו בוצעה הגלישה. להתקנת המסלול המוזל שלח סמס חינם עם הספרה 1 למס' 1236. המסלול ייכנס לתוקף רק עם קבלת הודעת אישור. המשך שהייה נעימה בחו"ל, סלקום" בגלל שתכננתי לקנות סים מקומי לחודש התעלמתי מההודעה וקניתי סים מקומי. לאחר כשבועיים הייתי צריך להתחבר לבנק ובשביל זה להוציא את הקוד שנשלח לי ב sms לסים הישן. החלפתי את הסים כדי להוציא את הקוד. לאחר זמן קצר הייתי צריך להתקשר לסוכן טיסות, שכחתי לגמרי מזה שהחלפתי לסים ישראלי והתקשרתי. לא קיבלתי ברגע זה, ברגע האמת אף הודעת אזהרה מחברת הסלולר שאני מתקשר מחול ואני אחוייב. לאחר מכן גיליתי שחייבו אותי ב 950 שח. האם יש מה לעשות עם זה?