שירן

גניבת זהות

ערב טוב ב2006 הייתי לקוחה של אורנג והיה לי שם חוב כשהשתחררתי מהצבא שילמתי הכל וסגרתי את הקו. לפני 3 שנים התחלתי לקבל חשבוניות הביתה של חייל מאזור המרכז כשהתקשרתי הוסבר לי שהוא קיבל את המס הישן שלי ובעקבות טעות נישארו הפרטים שלי על המס ואין לי מה לדאוג הכל יסודר, באמת היה לי שקט במשך תקופה אבל לפני שנה התחילו להגיע אליי מכתבים מהגבייה ומעורך הדין על חוב בסהכ 8000 מאז אני בטירטורים בלתי פוסקים אחרי עשרות שיחות והגעות לסניף באופן קבוע והבטחות בלתי פוסקות החוב לא נמחק ביום חמישי הלכתי לסניף אחרי שהעורך דין הודיע לי שעומדים לפנות להוצלפ בסניף כבר מכירים אותי מהשנה האחרונה היתה תשובה חדשה בשבילי... שאני יגיש תלונה במשטרה על הבחור על הונאה וישלם את החוב ולאחר מכן יתבע אותו מהבחור אני רוצה להדגיש שלבחור אין קשר אליי וכל מה שהוא רכש היה על הפרטים שלו בלבד והוא שילם אותם על השנים הטעות היא של אורנג בלבד יש לי אישורים של כל מה שנאמר כאן האם אני יכולה לתבוע אותם ואיך? תודה

עו"ד נבו למפל

שלום שירן לאור הכתוב, בהחלט מקומם. להבנתי, נשלחו אליך מכתבים אולם לא קיבלת עדיין את התביעה. ככלל, לאחר קבלת התביעה יש להגיש התנגדות/כתב הגנה בו יש לעלות את מכלול הטענות והאסמכתאות. במקביל ביכולתך להגיש תביעה קטנה או לחילופין לבקש בהתנגדות/כתב הגנה אפשרות.להגיש תביעה נגדית. המלצתי הינה כי כעת שלחי מכתב אל עוה"ד של חברת הסלולר בו תפרטי את מכלול טענותיך והשתלשלות המקרה. בהצלחה.

שירן

תודה על תשובתך שלחתי אישורים לעורך דין אבל הוא אומר שהוא מבין את העניין אבל הדרך היחידה לבטל את החוב היא לקבל פנייה דרך פרטנר כי היא התובעת. האם אני יכולה לתבוע אותם על כל הריצות והטרטורים במשך שנים ואם כן על איזה גובה סכום תובעים במיקרים כאלה? גם רציתי לציין שכבר קיבלתי כתב תביעה מהוצלפ וזה בתהליכי עיקול

עו"ד נבו למפל

שלום שירן אציין כי במידה וקיבלת את כתב התביעה וכעת קיימים הליכים הוצאה לפועל אזי להבנתי לא הגשת התנגדות. משכך ביכולתך להגיש התנגדות בתוספת לתצהיר ובקשה לעיכוב/ביטול הליכים והארכת מועד. בנוגע לטענותיך,במידה ולדעתך נגרמו לך עוולות/עוגמת נפש, ביכולתך לפנות אל בית המשפט. נראה כי ההליך הראוי הינו בית המשפט לתביעות קטנות. אציין כי נדרש להוכיח את הטענות באמצעות אסמכתאות. הסכום המבוקש צריך להיות הגיוני ושקול למקרה עצמו. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר