עים כדי לקחת עורך ברגע שמגישים תביעה נגד חברת סלולר או לא
הופעל נגדי חסימה של קבלת שיקות הלקוחות ולא טיפלו בבעיה של התקלה מעל 8 חודש למרות שדיוחתי לפניות הציבור של החברה והחברה גם לא לקחה מימני הסברים מדוע התקשרתי מלא פעמיים למרות שבחוזה רשום שהלקוח חיוב להסביר והחברה תיבדוק עים הסבר מוצק או לא ורק אז לחסום את הלקוח לשירותי הלקוחות של החברה במידה והסבר שהסביר הצרכן לא מוצדק כלל אז ככה אני דיוחתי לחברה בחודש 2 2019 שיש לי תקחה ושאני מבקש שיטפלו לי בבעיה של הרוטאר ובסימים של הקוי הסלולר ולהחליף אותם אבל לא קיבלתי תשובה אחרי זה אני מגלה גם בחשבוניות שעריכו לי את התשלומים עבור הציוד הצקה ורושם לי בחשבונית מיתוך 36 שולם 5 תשלומים בלבד וזה לא יכול להיות כי אני שימלתי את הכול מאז 2017 והמועד הסיום צריך להיות ב2020 בלבד אבל אני שואל עים חשוב להסביר בדף של התביעה את הכול כולל למה התקשרתי הרבה ומה הסיבה לפנייה החברה החליטה שיותר לא לתת לי זיכויים כלל פניתי לחברה פעם אחרונה בחודש 9 2019 לאחר שלא קיבלתי מענה מהחברה כלל אז פניתי ובדקתי את הכול ואמרו ששוללים מימני את הזכות לזיכוי פניתי לרשות להגנת הצרכן ויש חקירה עכשון אבל אמרו לי להגיש גם תביעה אבל אני חוששש שבמשפט אני לא נצח ואחרי זה לי היה בעיה כמו הוצאות בית משפט וליפעמיים גם לא תמיד הבית משפט שולח מיכתבים מתי יש דיון עים לחכות עים זה עד שהיה לי כסף לעורך דין או להגיש לבד תביעה ללא יצוג ועים השופט יבין את המצב שלי אני נכה חולה בסרטן