מתעניין (כינויי)

שאלה בקשר לצו קיום צוואה חלקי

ברצוני לשאול האם ניתן לדעתך להגיש בקשה לצו קיום צוואה חלקי לפי סעיף 25 לתקנות הירושה עבור זכויות הקשורות בסעיף 147 לחוק הירושה .

עו"ד אבנר בן חיון

סעיף 147 לחוק הירושה מחריג מעזבון של המנוח את הזכויות שניתן לקבל מקופות גמל ומביטוח עקב פטירתו. לא בטוח שהבנתי את כוונת שאלתך, אולם ככל שהכוונה היא שבצוואה מינה המנוח מוטב לקבלת כספים מקופות גמל / ביטוח, ואתה מבקש לממש את הזכויות ממוצרים אלה לטובת המוטב שנקבע בצוואה נראה כי ניתן לפעול בדרך המוצעת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה