אפרת

כספי פנסיה יורשים- תשלום

שלום רב תוך כמה זמן מחוייבת קרן פנסיה במקרה שלי זה מבטחים לשלם כספי ירושה לאחר שכל המסמכים הדרושים נחתמו והוקשה הבקשה למשיכה? אציין שאלו כספים שנתגלו אחרי כ30 שנה ! במסגרת איתור כספים אבודים אודה מראש

עו"ד אבנר בן חיון

שלום רב, בעקרון, לא קימת על קרן פנסיה כיום הוראה בהסדר התחיקתי הקובעת את מסגרת הימים לביצוע בקשת פדיון (קימת לגבי קופת גמל הוראה כאמור אך לא לגבי קרן פנסיה). למיטב ידיעתי הפרקטיקה המקובלת הינה - 30 ימים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה