אבי

פתיחת קופת גמל עצמאית

שם תוכן הודעה: אני בן 54 שכיר אני עושה שעות נוספות נשאלת השאלה 1. אם אני יכול לפתוח (לחסוך)לקופת גמל ולזכות בהטבת מס 2. בגיל 62 אני רוצה לצאת לפנסיה מוקדמת ממבטחים הותיקה להערכתי הקבל כ6000 ש"ח) האם הכסף בקופת גמל שהחסוך אני יכול לקבל אותם כהון חד פעמי או אני חייב לחכות לגיל 62

עו"ד אבנר בן חיון

אבי שלום שתי השאלות שלך - מצריכות יעוץ פנסיוני ספיציפי על ידי בעל רשיון שיווק פנסיוני או יעוץ פנסיוני - על בסיס הנתונים המלאים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה