יוסי

אין טופס הצטרפות לקופת גמל

המעסיק עשה לי קופת גמל.סימן לי איפה לחתום בחוזה עבודה ולא נתן לי אפשרות בחירה לקרן פנסיה ועכשין גיליתי שאין בכלל טופס הצטרפות לקופת גמל האם המעסיק חייב לתת לי למלא תופס הצטרפות לפי החוק

עו"ד אבנר בן חיון

יוסי שלום הוראות ההסדר התחיקתי מאפשרות הצטרפות קבוצתית לקופת גמל באמצעות מעביד, אולם בתנאי שבתוך 3 חודשים יועבר טופס הצטרפות מלא. המעסיק אינו מצרף עובדים לקופת גמל. היחסים הינם ישירים בין קופת הגמל לבין עמית (העובד) על קופת הגמל למסור לך טופס הצטרפות על מנת שתמלא את הפרטים האישים, מוטבים, ומסלול השקעה נבחר. אתה יכול לפנות אל קופת הגמל בכל עת על מנת לקבל העתק של טופס ההצטרפות או למלא טופס הצטרפות בנוסף, אתה יכול בכל עת לבצע העברה של קופת הגמל לכל קופת גמל (לאותה מטרה) אחרת ולמעביד אסור להתערב בשיקול הדעת שלך בענין זה. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה