ליאן

פנסיה הועברה לקופה אחרת

שלום רב, היתי רשומה בקופת מגדל לאחר שהתלתי במקום עבודה חדש (בהתמחות של שנה) במה חודשים לפניי התגלצה טעות וכול מה שמשכו ממני העבירו לקופה אשר לא שייכת לי עד היום 8 חודשים אחרי סיום העבודה למרות שלטענתם הכסף אותרו אף טרם הוער . .האם אני יכולה להיפגע מרצף זכויות בפנסיה האם אני יכולה לתבוע והאם יש לי עילה לפיצויי? תודה

עו"ד אבנר בן חיון

ליאן שלום הח"מ מיצג את מגדל ולכן מנוע מליתן לך תשובה בענין זה - בהצלחה אבנר בן חיון, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה