פבלו

אובדן כשר עבודה ופנסיה תקציבית

אני לקראת פרישה ממשרד ממשלתי ואני מבצע הקפאת זכויות הפנסיה התקציבית. אני הופך לעצמאי - האם אחרי פרישתי אהיה מבוטח (על החלק היחסי של השנים שעבדתי במשרד הממשלתי) על אובדן כשר עבודה או שאני צריך לקנות ביטוח פרטי על כלל ההכנסה שלי החדשה. בברכה

עו"ד אבנר בן חיון

פבלו שלום בעקרון עם הפרישה לפנסיה תקציבית- נפסק 'הביטוח' שקים בפנסיה התקציבית- ומומלץ כמובן לערוך ביטוח ריסק בהתאם עליך להתיעץ עם בעל רשיון משווק / יועץ פנסיוני באופן מלא על בסיס כל הנתונים (גילך, נתוני הפרישה, אחוזי הצבירה בפנסיה התקציבית, האם מדובר על פרישה מוקדמת תוך הסדר רכישת זכויות לפנסיה עד גיל הפרישה- דבר שיכול לשנות את התשובה)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה