שוני

ביטוח מנהלים

יש לי ביטוח מנהלים מניב שנפתחה לפני 16 שנה , לפני כשנתיים הפסקתי את תשלום הפרמיה החודשית לביטוח המנהלים בעצת סוכן ביטוח (שבינתיים נפטר) ובמקום ביטוח המנהלים הוא עשה לי ביטוח אובדן כושר עבודה וריסק שהתבררה בדיעבד כעצת אחיתופל שכן לאחר כשנה הוחמר מצבי הרפואי ובתביעה לנכות כללית נקבעה לי נכות של 80% ואובדן כושר של 100% כעת אני מקבל קיצבה נכות כללית ותוספת תלויים ,אני מבקש עצה מה לעשות האם כדאי לי למשוך את הכסף מביטוח המנהלים ?האם אני צריך לשלם מס על הפדיון? האם אני צריך לחכות עד גיל 70 (אני בן 55)כדי לקבל גימלה חודשית?האם ניתן לתבוע על כך שהוטעיתי ע"י סוכן הביטוח בכך שביטלתי את תשלום הפרמיות לביטוח המנהלים ושילמתי לאותה חברת ביטוח עבור ביטוח אובדן כושר עבודה שגם לה הפסקתי להפריש פרמיה לאחר ששילמתי למעלה משנה

עו"ד אבנר בן חיון

יש להציעץ עם בעל רשיון פנסיוני וכן עם עו"ד בתחום תביעות ביטוח ואחריות מקצועית בענין זה על סמך מלוא הפרטים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה