אלי

מבטחים

תודה לך אבל השאלה היא אני הגשתי ערעור וקבעו לי ועדה בבית לונשטין האם הועדה הזאת נטרלית אמיתית והשאלה היא מדינת ישראל לא מוצאת עבודה גוף רשמי אומר אתה אכע מחלת פרקנסון וכן מסמךמשקום מלל אומר לא מתאים לעבודה בשוק הפתוח נכות רפואית 73 100 יציבה זה יעזור בועדה היא נטרלית יש לציין שיש לי ביטוח חים ושם קבעוןו אכע מלא תודה רבה

עו"ד אבנר בן חיון

אלי שלום חזקה על הוועדה שהיא פועלת לטובת כלל עמיתי הקרן- כך שאם אתה עונה על הגדרת המנוח 'נכה' חזקה עליה שהיא תקבע לך נכות, כנ"ל גם קרן הפנסיה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה