משה

עבדתי 11 חודש ולא קיבלתי פנסיה

עזבתי את העבודה ב01/2017 ולא קיבלתי כל החודשים פנסיה והיה לי לפני העבודה הזאת פנסיה פעילה האם אני יכול לתבוע, וכמה חודשים והאם אני הייתי צריך לבקש בחצי השנה הראשונה את הפנסיה והאם צריך שישלחו לי את הכסף לקופת גמל או שאני יכול לקחת לעצמי

עו"ד אבנר בן חיון

את זכאית לתבוע. על כל התקופה. את הפקדות על המעסיק לשלם לקרן הפנסיה. ככל שיש מניעה (כפי שנראה שיש במקרה זה שכן, לא ניתן לבצע הפקדות אלא בגין שנת המס הנוכחית (2018)) אזי העובד זכאי לקבל כספים אלה אליו

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה