תמיר חיים

משיכת כספי פיצויי פיטורין/ פנסיה מקרן מקפת

עבדתי בדואר ישראל והמעסיק הפריש עבורי כספים לקרן פנסיה ולפיצויי פיטורין. פרשתי לפנסיה ובמקפת/מגדל אמרו לי שאם ברצוני לקבל פנסיה איני יכול לקבל פיצויי פיטורים ושלמעשה פיצויי הפיטורין הם הבסיס לפנסיה(מדובר בפנסיה שאינה תקציבית). האם אלו פרטים נכונים או רק נסיון למנוע ממני לקבל את פיצויי הפיטורין

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

שלום, ככלל, ההסדר הפנסיוני מורכב מסך ההפקדות אשר בוצעו לרבות מרכיב פיצויי הפיטורים. לפיכך, משיכת כספי הפיצויים טרם הגיעך למועד הזכאות לקצבה, עלולה לפגוע בכך. בברכה, דוד בכור, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה