חגית

קופות גמל שהתגלתה

שלום וברכה, במסגרת הפירסום לאיתור פנסיות וקופת גמל של משרד האוצר, "מצאתי" קופת גמל בה יש לי 19,415 ש"ח. רציתי למשוך את הכספים, אך הנציג בחברה המליץ לי לפני כן להתייעץ עם יועץ פנסיוני שכן כיום לא קיימים תנאים של קופת גמל מהסוג שיש לי (מעמד עמית: עצמאי), קופת גמל כפי שהיו בעבר (משנת 1990). הוא שלח לי דו"ח שנתי בו רואים כי ב1.1.12 בקופה היה 17,353 ש"ח, ובסוף השנה 18,895 ש"ח. שיעור תשואה: 8.88%. שאלתי זה האם כדאי לי להשאיר את הקופה או למשוך את הכספים. בתודה, חגית

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

שלום רב, מוצע לקבל ייעוץ פנסיוני באמצעות יועץ בעל רישיון מתאים אשר ימליץ בפנייך כיצד לנהוג בכספים הצבורים. בהצלחה. דוד בכור, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה