שלומית

שמירת הריון

רציתי לשאול שאלה אם העובדת נמצאת בחופשה עקב שמירת היריון. האם המעסיק אמור להפריש באותה תקופה לפנסיה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

בהתאם לתקנות עבודת נשים (מועדים וכללים לתשלומים לקופת גמל), התשס"ח-2008, מקרה בו העובדת והמעביד נהגו לבצע הפרשות לקרן פנסיה, ישנה חובה להמשיך ולהפריש גם בתקופת שמירת ההיריון. האמור הינו בכפוף לתקופת עבודה קודמת של חצי שנה לפחות במקום העבודה. כמו כן על העובדת להמשיך ולהפריש את חלקה היחסי. דוד בכור, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה