אריק

פנסית שאירים - תאריך קובע?

1) אם אבי הקשיש נפטר ב 1/8 האם בחודש אוגוסט הוא מקבל פנסיה כרגיל? ופנסית השאירים לאמי הקשישה מתחילה מה 1/9 ? יש לי וויכוח על כך עם קרן הפנסיה, מישהו יכול להפנות אותי לחוק.. כי הם טוענים שכבר מאוגוסט עוברים לקבל שאירים ( כמובן כדי לחסוך לעצמם) תודה לעונים

עו"ד אבנר בן חיון

אריק שלום סעיף 16 (ב) לחוק הגנת השכר, התשי"ח-1958 קובע כי קצבה חודשית תשולם עם תו החודש בעדו היא משתלמת. בקשר למעבר מפנסיית זקנה לפנסית שאירים - יש את ההוראה הקבועה בענין זה בתקנון קרן הפנסיה. בהתאם להוראות אגף שוק ההון- תקנון הקרן מתפרסם באתר האינטרנט של הקרן. ככל שיש לך חילוקי דעות ע הקרן בעניין- הנך רשאי לפנות לממונה על תלונות הציבור של הקרן שפרטיו גם כן אמורים להיות מפורסמים באתר בברכת כתיבה וחתימה טובה לשנה טובה ומתוקה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה