חיים

פרנסה

שלום רב לכם הסיפור מתחיל ככה אני בן 50 נפגעתי בתאונת עבודה לפני שנה וחצי ואני במהלך תביעה נגד חברת הביטוח אבל זה יקח הרבה זמן השאלה שלי היא : אין לי שום הכנסות בדקתי מול ביטוח לאומי ואמרו שאינני זכאי להבטחה הכנסה כי יש לי רכב מעל 40 אלף גם איניני זכאי לאבטלה גם כן רק קבלתי סכום חד פעמי מנכות צמיתה סכום קטן מה אפשר לעשות האם יש מה לעשות לקבל קצבות אני יש לי 5 ילדים חלקם חולים תודה

עו"ד אבנר בן חיון

חיים שלום ראשית נאחל לך בריאות איתנה ורפואה שלמה הפורום עוסק בקופות גמל ובקרנות פנסיה- ולכן הואיל ונראה והשאלה שלך נוגעת למיצוי זכויות מול המוסד לביטוח הלאומי- יש לנסות לפנות לפורום דיני עבודה. בברכה, אבנר בן חיון, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה