רותי גוטמן

פנסיות מורים

אני עובדת במשרד החינוך במשך כ-25 שנה בשליש עד חצי משרה (הוראה). השנה אני הולכת לעבוד 120% משרה ממשרד החינויך. ברצוני לדעת האם לצורך הפנסיה התקציבית יהיה אפשרות להכיר בכל ה-120% לפנסיה תקציבית בשנים שנותרו עד הפנסיה כך שבשיכלול הכולל של היקף המשרה היקפו יהיה פחות מ-100% משרה אך היקף המשרה הכולל המוכר לפנסיה תקציבית יגדל בצורה יותר משמעותית היות ורוב השנים עבדתי כחצי משרה.

עו"ד אבנר בן חיון

רותי שלום בנושא המועלה בשאלתך מורכב מדי ולא מתאים לתשובה בפורום. יש להתייעץ בנושא זה יועץ פנסיוני מומחה להסכמי מורים או לפנות לארגון המורים / הסתדרות המוירם על מנת שיפנו אותך ליועץ פנסיוני מתאים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה