יעל

אפוטרופסית לאמא שלי ואינני יודעת מה לעשות

שלום.אני אפוטרופסית של אמא שלי.נתבקשתי ע"י האפוטרופוס הכללי להוסיף הערה בחשבון הבנק של אמא שלי שאני אפוטרופסית .הבנק מסרב מאחר והחשבון משותף לאמא ולאחי המתגורר בארה"ב.הוא מסרב לשתף פעולה אם כי הסכים למינוי שלי כאפוטרופסית מה עושים? תודה רבה יעל

עו"ד מירי ברוך

יעל שלום רב! חסרים פרטים מספיקים בשאלתך ע"מ שאוכל לתת לך תשובה מקצועית מלאה, כגון האם ישנם כספים השייכים לאם בחשבון האמור? של מי הם בפועל? האם החשבון בארה"ב או בישראל? האם חייבים 2 הצדדים (אמך ואחיך)לחתום במשותף כדי לעשות פעולות בחשבון או די בהורות צד אחד לבדו? וכיוצ"ב... בכל אופן, במידה והחשבון הינו בישראל, אין כל בעיה לפנות לבנק ובמידת הצורך שוב לביהמ"ש שיוציא צו המורה לבנק לרשום את ההערה בדבר היותך אפוטרופוסית בחשבון. בהצלחה,

יעל

תודה רבה לך על עזרתך חן חן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות