נועה

מכירת דירת האם ללא הסכמת היורשים

האם אפוטרופוס של האם על גוף ורכוש יכול למכור את דירתה ללא הסכמת היורשים כולם? למרות ששם היורשים מופיע בטאבו

עו"ד מירי ברוך

נועה שלום רב! חסרים לי מספר פרטים מהותיים על מנת לענות לשאלתך באופן מלא כגון: ע"ש מי בדיוק רשומה הדירה ובאילו חלקים וכיוצ"ב.. מהעולה משאלתך, אני מניחה שחלק מהזכויות בדירה שייכים ככל הנראה ליורשים (לאחר שנרשמו כיורשים של האב הנפטר) וחלק אחר רשום ע"ש האמה. אם אכן כך המצב, האפוטרופוס אינו רשאי למכור את כל הדירה, אלא רק את החלקים השייכים לאמה. מכל מקום, לדעתי, עליך להתייעץ באופן יותר מעמיק עם עו"ד המומחה לתחום, ע"מ לקבל את מלוא המידע הנוגע לעניינך לאחר שהובאו בפניו כל האינפורמציה הנוגעת לעניין. אשמח לענות לשאלותיך בכל עת. מירי ברוך, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות