יוסף

ביטול אפוטרופוסות זמנית בבית משפט

לאחי יש לו אפוטרופוס זמני איך אפשר לבטל את האפוטרופוס בבית משפט ועדכון בנק ?האם מספיק לאחר פקיעת הצו?

נורית פיש עו"ד

השאלה באיזו עילה? אתם יכולים לטעון שהדרך הנכונה היא לא מינוי אפוט' אלא המשך הדאגה לשלומה וטיפול בענייניה על ידי ילדיה עדיפה. יש לציין שהחוק תוקן (תיקון מספר 19) ובית המשפט נדרש לבדוק אם יגרם לה נזק של ממש אם לא ימונה לה אפוט' . מה שבטוח שהתיק לא "ימות מוות טבעי" אם יפוכ תוקפו של המינוי הזמני אלא יש צורך לבקש מבית המשפט ביטול מינויו של האפוטרופוס הזמני.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות