איריס

יכולת החתימה של בעל אפוטרופוס גוף

נורית שלום, אמו של בעלי עברה לפני כשמונה שנים ארוע מוחי, ומאז היא מאושפזת במצב סיעודי בבית אבות. בעלי ואחיו חתמו על אפוטרופוס גוף. בדירה ששייכת לאמו מתגורר אחד מהאחים שהוא עיוור. השבוע התקשר אלינו יזם נדלן שמעוניין לבצע פינוי בינוי בבניין בו נמצאת דירת האם. הוא טוען שהוא צריך את חתימת כל הדיירים. אנחנו לא יודעים מה לעשות, לאח העיוור זאת בעיה לחתום בגלל שהוא לא יכול לראות על מה הוא חותם, ובכל מקרה יש להם רק אפוטרופוס גוף. מה עושים במקרה כזה?

עו"ד ונוטריון נורית פיש

מאחר והאם הינה בעלת הזכויות הרשומה בדירה לדעתי מוטב להגיש בקשה לבית המשפט לאישור העיסקה ולמנות אתכם במיופי כוחה לחתימה על כל המסמכים . מאחר ומדובר בעיסקה של WIW WIN לדעתי לא תהיה מניעה לקבל אישור בית המשפט לעיסקה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות