לירון כהן

ביטול מנוי אפוטרופוס

שלום בשנת2000 מונה לי אפוטרופוס ( הדוד שלי) בבית המשפט באילת הוא מנהל לי את העניינים עד היום ולי זה מפריע רציתי לדעת האם אפשר לבטל אפוטרופסות. רציתי לדעת האם אני יכול לתבוע את זכויותיי בבית המשפט ברחובות. ושנית כמה אני צריך לשלם אגרת תביעה? תודה לירון. נייד 0539520024

עו"ד ונוטריון נורית פיש

באופן כללי מקובל שבית המשפט שמינה הוא זה שצריך לבטל המינוי . אתה יכול לנסות להגיש תביעה לביטול אפוטרופסות א לצרף מסמכים רפואיים שאתה לא זקוק לאפוטרופוס ויכול לנהל את ענייניך לבד. תשלום אגרה ביית משפט היא עד חמש מאות שקלים .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות