שני

חתימה על הסכם פשרה עם חב' ביטוח ללא קבלת אישור

בהוראות המיוחדות במינוי כתוב שהאפוט, רשאי לחתום על כל מסמך הקשור לעינייניו הרכושיים של החסוי האם אני יכולה לחתום על הסכם פשרה עם חב ביטוח מבלי לקבל אישור?

עו"ד ונוטריון נורית פיש

מתנצלת על האיחור במתן תשובתי מסתבר שתשובתי הקודמת לא נקלטה במערכת. בעקרון כל עיסקה בה מעורב חסוי טעונה אישור בית המשפט . נראה לי שרצוי וראוי לקבל אישור בית המשפט להסדר הפשרה. כמובן שאינני יודעת את היקףפ הסכומים עליה מדובר אך אפילו לטובת השקט הנפשי שלך ולטובת חובת השקיפות חובה לקבל אישור בית המשפט .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות