נרה

בקשה למינוי אפוטרופוס

שלום רב, קרובת משפחה רוצה להגיש בקשה למינוי אפוטרופוס על רכושו וגופו של בעלה אשר חולה אלצהיימר, להם אין ילדים משותפים. לחסוי 6 ילדים. 3 גרים בחו"ל ואין להם כמעט קשר עם אביהם ושלושה שבארץ, גם אין קשר, לא ניתן להשיג הסכמות מילדיו, מה עליה לעשות במקרה כזה?

עו"ד ונוטריון נורית פיש

הסכמת ילדיו אינה תנאי בלעדי למינויה . עליה להגיש ולציין העובדה שאין לו קשר עם ילדיו ובית המשפט יעביר בודאי לתגובתם ויחליט כפי שיראה לו למיטב שיקול דעתו מהי טובתו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות