סופי

הגשת תגובתי להמלצת עס של הרווחה למנות במקומי אפוטרופוס חיצוני לדודתי

הע"ס של בית האבות בו מאושפזת דודתי שמוגדרת דמנטית, הגישה חו"ד שלילית עלי לע"ס של הרווחה של עירית חיפה. הע"ס של הרווחה המליצה לדחות את בקשתי להתמנות כאפוטרופסית של דודתי, שהיא אשה ערירית, ולמנות במקומי כאפוטרופוס חיצוני את עמותת גג לנזקק ולחוסה. האן תוכלו לסיע לי להתנגד להחלטת הע"ס של הרווחה?

עו"ד ונוטריון נורית פיש

אני מציעה לך לקבוע פגישה במשרדי ולהביא עימך כל חומר שמצוי בידך על מנת שנוכל לראות איך לסייע לך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות