אורית

תצהיר עוס...............

אחי נימצא בהליכי גירושין כשנה.פרודתו גרושה בעבר עם 2 בנות ועוד ילדה בת 4 עם אחי קיבלה את זה בכעס רב ופגועה מאוד.היא עברה לעיר אחרת במרחק רב ללא הסכמתו.איתי ניתקה קשר.אחי מאז גר אצלי מטעמים כלכליים.הילדה מגיעה לביקורים אצלי כייף לה ושמחה להגיע.אני מטפלת בה מושלם.התיק עבר לרווחה לעוס שהכינה תצהיר.בתצהיר שהגישה לבית משפט כתוב שהפרודה מתנגדת ללינה אצלי ואינה מסכימה שהילדה תהיה יותר מכמה שעות מהסיבה שלאחותו אשיות מורכבת!!.לציין שהעוסית מעולם לא נפגשה איתי אני בגיל 62 עבדתי עם ציבור כל חיי אני משמשת אפוטרופסית לבין משפחה ומעולם לא נזקקתי לטיפולים פסיכולוגים.האם אני אמורה לשלב ידיים ? בקרוב יתחילו דיונים בעיניין הגירושין.מה עליי לעשות?

עו"ד ונוטריון נורית פיש

אוקי הבנתי . הטענה כלפייך שאת "אישיות מורכבת " לא די בטענה בעלמא ובהחלט הייתי פונה לרשויות הרווחה אך כמו שציינתי על אחיך לפנות לבית המשפט בבקשה לבחון הטענה ולא לפסול הלינה אצלך על סמך טענה בעלמא של פרודתו. מפנה אותך למאמר היום בידיעות אחרונות אודות פסיקה עקרונית הקובעת שמי שרוצה לבטל לינה אצל האב עליו להוכיח טענותיו ולא ההיפך.

אורית

שאני בעצמי אפנה לרווחה או רק אחי?

עו"ד ונוטריון נורית פיש

לדעתי אחיך ואני מציעה שיפנה לבית המשפט אם לא תהיה הענות

עו"ד ונוטריון נורית פיש

אורית שלום ממכתבך לא ברור לי מי סובלת מבעיות נפשיות אחות משותפת לך ולאחיך? מכל מקום אני חושבת שיש צדק רב בדברייך לא די להעלות טענה בדבר אישיות מורכבת של אחותכם (אם הבנתי נכון). אך מאחר ולך אין מעמד בתיק הגירושין של אחיך , על אחיך להילחם על זכותו לארח את בתו ללינה בביתך . בין היתר לדרוש שפקידת הסעד תערוך ביקור בביתך ותתרשם ממך ומהאוירה והתנאים בביתך בטרם תחליט

אורית

הבהרה, אני בעלת הדירה שמארחת את אחי.הטענה היא כלפיי .אין לנו אחות משותפת.הפרודה טוענת שאני בעלת אישיות מורכבת.התצהיר כבר הוגש לבית המשפט ללא הודעה מוקדמת

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות