מירי

שתי שאלות: אם הוגשה בקשה לבית המשפט למינוי אפוטרופוס לגוף ולרכוש. 1. האם ניתן להחליף את הבקשה לבקשה למינוי אפוטרופוס לגוף בלבד? 2. אם מונה אפטרופ

שתי שאלות: אם הוגשה בקשה לבית המשפט למינוי אפוטרופוס לגוף ולרכוש. 1. האם ניתן להחליף את הבקשה לבקשה למינוי אפוטרופוס לגוף בלבד? 2. האם אם מונה אפטרופוס רק לגוף , יש צורך להגיש פרטה וסל מחיה לאפוטרופוס הכללי? תודה.

עו"ד ונוטריון נורית פיש

השאלה ברורה אך האפשרויות המוצגות בה הן בעייתיות . אם אדם זקוק לאפוטרופוס אז לא ניתן במחי קולמוס לוותר על מינוי אפוטרופוס לרכוש. לכן עלול להיות מצב שאם אין לו יכולת לדאוג לענייניו , בית המשפט עלול למנות אפוטרופוס לרכוש. לשאלה שניה אפוטרופוס לגוף לא צריך להגיש פרטה וסל צריכה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות