גיורא

קבלה ידנית עבור תספורת

שלום, הזמנו לאימנו ספרית לבית החולים. היא נתנה לנו פיסת ניר וכתבה עליה "קבלה עבור תספורת"- וכללה את שמה, התאריך והסכום ששילמנו. זו לא קבלה מודפסת ואין שם מספר זהות או מספר קבלה. האם זו קבלה תקפה עבור החזר הוצאות באישור האפוטרופוס הכללי? תודה.

עו"ד ונוטריון נורית פיש

מאחר ומדובר לא בתשלום גבוה ומאחר וידועי לאפוטרופוס הכללי שלא כל בעל מקצוע מעביר חשבונית כדין ובטח לא ספרית שלא מחזיקה מספרה, אינני מאמינה שעלולה ליווצר בעיה עם דיווחי האפוטרופוס הכללי .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות