דפנה

התמנות כאפוטרופוס על שני קרובי משפחה

אבי נפטר, אמי בהליכי דמנציה ואחי הבוגר חי במסגרת מוגנת שכן נפגע במוחו בגיל צעיר וסובל מבעיות שונות. לאור פטירת אבי לאחרונה עושה רושם שהגעתי למצב בו אין ברירה ויהיה עליי לבקש להתמנות כאפוטרופוס הן על אמי והן על אחי. האם יש מניעה לכך שאתמנה כאפוטרופוס עבור כל אחד מהם? האם מתעוררת שאלה של ניגוד אינטרסים?

עו"ד ונוטריון נורית פיש

דפנה יקרה . לבי לבי באמת סיפור משפחתי מורכב ועצוב. אין כל מניעה שאת תשמשי כאפוטרופא הן לאימך והן לאחיך. האם בחיי אביך שימש הוא אפוטרופוס לאחיך? אם זו התשובה הרי שלאחר פטירתו את קרובת המשפחה היחידה שנותרת לו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות