עידית ארז

פינוי דירה על ידי אפוטרופוס

אימי אפוטרופוס רכוש וגוף לדודה דמנטית שכעת עברה לבית אבות. לדודה יש יורשים נוספים בצוואה בבוא העת. כעת ברצונה לפנות את דירתה להשכרה. מה עליי לעשות עם דברי ערך כדי שלא אואשם בפגיעה בירושה ובאינטרסים של היורשים האחרים? הערה:השאלה בשם אימי. אני שוהה בחודשים הקרובים בארהב נא לא להתקשר לפני 13:00 תודה.

עו"ד ונוטריון נורית פיש

קודם כל סליחה על העכוב במתן תשובתי עקב תקלה בדוא"ל במשרדי. לדעתי רצוי וכדאי לשכור כספת ובה לאפסן את חפצי הערך של הדודה. אני מציעה לכתוב פרוטוקול מסודר ולצלם את הפריטים .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות