חיים

אימי נפטרה כאמנהו,אני היא בתה היחידה ,אין לי אח וגם לא אחות, אני האפוטרופסית על גופה ורכושה של אימי ואני גם היורשת היחידה מה עלי לעשות/לדווח ולמי?

שחרור האפוטרופוס עקב מות החסוי

עו"ד נורית פיש

קודם כל קבלי תנחומי. מאחר ואת בתה היחידה ויורשת יחידה כנראה, אני מציעה שתגישי לרשם לענייני ירושה או לבית הדין הרבני בקשה לצו ירושה (או בקשה לצו קיום צוואה במידה וקיימת צוואה) . במקביל תגישי בקשה לשחרורך מתפקידך ובקשה לבית המשפט לענייני משפחה שהורה על מינוייך כאפוטרופוס לשחררך מהגשת דו"ח כספי וזאת לאור העובדה שאת היורשת היחידה של אמך. לבקשה לשחרורך מתפקידך ללא הגשת דו"ח כספי תצרפי העתק מהבקשה לצו ירושה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות