ירון

כספים של קטין שנמצאים בבנק

בהנחה שיש לי בן (בן12).עם סכום של מיליון וחצי שקל ואני מעוניין לרכוש דירה עבורו וגם למשפחתו. האם ניתן לקחת סכום של כ200000₪על מנת לצרף להון העצמי שלי?והאם הדירה צריכה להיות על שמו

עו"ד נורית פיש

מאחר ומדובר בכספי קטין אשר יש לדעתי טובתו דורשת שיחיה עם משפחתו ברווחה ואני מניחה שקיבל פיצויים או ירש , אני מציעה להגיש בקשה לבית המשפט לאשר שימוש בכספו לצורך רכישת הדירה. אני חושבת שלא צריך לרשום כל הדירה על שמו או חלק ממנה או שתרשם משכנתא לטובתו . אך יש לקבל אישור בית משפט לפני כל פעולה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות