מרינה

צו עיכוב יציאה מהארץ

אח שלי חולה סכיזופרניה, היה באישפוז, עכשיו הוא נמצא במעקב בכפייה. רוצה לעזוב לחו"ל.התחלנו תהליך משפתי, צריכים לעשות לו אבחנה לכשרותו בזמן הקרוב. הוא רוצה לעזוב, אנחנו רוצים לבקש צו עיכוב דחוף.מה המחיר של בקשה לצו עיכוב?

עו"ד נורית פיש

השאלה היא מה מעמדכם האם מונה לו אפוטרופוס . אם לאו לא ניתן להגיש בקשה לעיכוב יציאה מן הארץ ללא תביעה עיקרית. מה שיותר מסוכן לגביו הוא שאם הוא לא ישתף פעולה במסגרת האיבחון תהיה עילה לאשפזו בכפיה .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות