מישהי

מינוי אפוטרופוס בכפייה..

שלום, האם אמא שלי יכולה למנות לי אפוטרופוס בכפייה בניגוד לרצוני? במה זה תלוי לפי מה משפטן חותם על אפוטרופוס? אני בת 30 יש לי קצת תת משקל בעקבות עניין רפואי , לא עובדת אבל זה לא קשור, ממש אשמח אם תעני דחוף. בריאה בנפשי.

עו"ד נורית פיש

על מנת למנות לאדם אפוטרופוס יש להציג חוות דעת שאינך מסוגלת לטפל בעניינייך בעצמך וכי יגרם לך נזק אם לא ימונה לך אפוטרופוס . זכותך להתנגד ואז בית המשפט לענייני משפחה יצטרך להכריע במחלוקת. אני בטוחה שאימך דואגת לך ולשלומך וחוששת שאת אנורקסית. ולכן מציעה לנסות ליישב את המחלוקת בדרך של הסכמה לטיפול ומעקב שימנע את הצורך במינוי אפוטרופוס בניגוד להסכמתך. מאחלת לך בריאות טובה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות