משה ווקנין

מינוי אפוטרופוס עי ביטוח לאומי

בזמנו עקב סכנת חיים שניקלע אליה בני נעשו לו שני איבחונים עיפסיכולוגית קלינית וגם עי פסיכולוגית מטעם בריאות הנפש ועקב כך שהוא עלול לפגוע בעצמו עי שימוש בסמים או אלכוהול הגשתי זאת בשל זאת לא גייסו אותו לצבא וכשהגשתי לביטוח לאומי הם נתנו לו עי ועדה של רופא פסיכיאטר קיצבת נכות ואני מונתי אפוטרופוס האים ביטוח לאומי יכול לשלול ממני את האפוטרופוס עי שבני הציג להם מסמך עי רופא כלשהו שהוא כשיר לקבל את הקיצבה ואני חושש שזה יגרום לו לעזוב את עבודתו ולחזור לסוריו ולהיתדרדר למקומות שהוא היה בהם סמים ואלכוהול ולסכן

עו"ד לביא נעים

שלום משה, ראשית אציין כי בכדי לתת תשובה מלאה לשאלתך יש לעיין במסמך המינוי שלך. אני ממליץ לך לפנות בעניין לבית המשפט לקבלת מינוי אפוטרופוס של קבע

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות