ליודמילה

ביטול אופוטרופוס שמוני לידי בית המשפט

שלום, אני פניתי לבית המשפט עם בקשה למינוי אפוטרופוס ניטרלי לרכוש ואישי בעקבות אי הסכמות ביני ובין אחותי,ניצול מצידה ואי שיתוף פעולה איתי בית המשפט מינה אופוטרופוס ממרכז ישראלי לאופוטרופוסות. אינני מרוצה מתפקודו, אין שום שיתוף פעולה מצידו ,התנהלות לא שקופה. האם ניתן לבטלו /לבקש דרך בית משפט דוח מה עשה(התיק עוד לא נסגר). תודה

עו"ד לביא נעים

ככל שאת סבורה שהאפוטרופוס אינו פועל לטובת החסוי ניתן לפנות בעניין לבית המשפט. כמו כן ניתן לדרוש כי על האפוטרופוס תוטל חובה ליידע אתם בפעולותיו לסיוע בעניין מוזמנים לפנות למשרדנו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות