שני כהן

מניעת יציאה לחול ע"י אפוטרופס

בחור בעל נכות ששמו לו את אחיו כאפוטרופוס זמני( בגלל פרוצדורה רפואית).רוצה לטוס לחול לחופשה יחד עם המטפל שלו ואחיו מתנגד לכך ,יש להם כבר כרטיסי טיסה אבל הוא פוחד שלא יאפשרו לו לעלות על המטוס שמא אחיו יוציא לו צו עיכוב יציאה. יש משנו שאפשר לעשות במקרה כזה?

עו"ד לביא נעים

ככל שהאדם שמונה לו אפוטרופוס מתנגד לפעולותיו של האפוטרופוס ניתן לפנות בעניין לבית המשפט ולבקש את הפסקת המינוי או החלפתו. יש לבחון במקרה זה את סוג הנכות ואת כתב מינוי האפוטרופוס כדי לראות את היקף הסמכויות שניתן. מוזמנים לפנות למשרדנו לסיוע נוסף.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות