מרב נעים

מילוי טופס פרטה ואפוטרופסות בכללי

שלום רב מוניתי לאחרונה כאפוטרופסית (ביחד עם בני) של בעלי הנמצא בדיור מוגן עקב דימנציה. מתקשה להבין איזה רכוש צריך לפרט בטופס פרטה , ישנה מונית עם זכות ציוברית שאינה עובדת כבר מס' שנים עקב המצב כמו 2 מספרי זכות של זכות ציבורים המושכרים . הדירה שלנו היא בבעלות משותפת. אולי עדיף להגיע לפגישה ? בתודה מראש

עו"ד לביא נעים

לאפוטרופוס חובות רבות בניהול נכסיו של החסוי. ביניהן, החובה להגיש פרטה וכן הצורך לקבל אישור מבית המשפט ו/או האפוטרופוס הכללי לגבי עסקאות ברכושו של החסוי. במצב עניינים זה עליך להבין את חובותיך ואת דרך ההתנהלות הנכונה כדי להמנע מטעויות. מוזמנת כמובן לפגישה במשרדנו

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות