מרינה

קנית דירה מעמידר של 2 דירות מחוברות

שלום רב , אמא שלי מתגוררת 23 שנה ברצף בדירת מחוברת של עמידר שקיבלה עם סבתא ואיתי. היום אחרי כמה שנים טובות היא מתגוררת לבד. קיבלנו מכתב כיו הרבה משפחות לנחזיר דירה 1 ולבצע חלוקה ל2 דירות .בקשנו מעמידר לרכוש דירה כמו שהיא, איך שהוסבר שניתן לרכוש דירה 1 והשניה להחזיר. השאלה האם באמת אמא צריכה להחזיר דירה 1 כדי לבצע קניה של דירה שניה למרואת שדירה מחוברת עם מטבח 1 וחמשל מים וכוי ודירה התקיימה היום כדירה של 3 חדרים וסלון ? ולא ניתן לפי חוק להצע קניה של דירה מחוברת כמו שהיא היום? תודה מראש על עזרה

עו"ד לביא נעים

שלום מרינה, שאלה זו אינה בנושא אפוטרופסות. אומר שייתכן שניתן לפעול מול עמידר להגעה לתוצאה אך לשם כך יש לבחון את כלל המסמכים הנוגעים בדירה. מוזמנת לפנות למשרדנו לקבלת עזרה בעניין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות