אליקי

משיכת בקשה שהוגשה לאפוטרופוסות

שלום, הגשנו בקשה לאפוטרופוסות על אמי בזמן שמצבה הבריאותי היה ירוד, כבר ביקרה בזמנו עובדת סוציאלית והבקשה כעת בביהמ״ש, מאז מצבה השתפר וחזרה לצלילות ואנו מעוניינים לבטל את הבקשה, האם ניתן פשוט לבטל מצד המבקשים?

עו"ד לביא נעים

שלום רב, הליך בבית המשפט מנוהל תמיד על ידי התובעים ולכן בהחלט אפשרי. עם זאת, ממליץ בחום להחתים את אמך על ייפוי כוח מתמשך בדחיפות כדי שבעתיד לא תזדקקו לשוב לבית המשפט לצורך מינוי אפוטרופוס. נשמח לסייע לכם עם התהליך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות