ע.

תשלום מס הכנסה על השכרת דירה

שלום אני אני בעל דירה ומשכיר אותה ב-5 שנים האחרונות. עד לפני שבועיים לא ידעתי שאני אמור לשלם מס הכנסה עליה. חבר אמר לי את זה כבדרך אגב. רציתי לוודא האם זה נכון ואם כן מה עליי עכשיו לעשות?

יצחק בורובסקי עו"ד

להלן תשובתי: המידע שקיבלת מחברך אינו מדויק.כדי לדעת האם אתה עלול להתחייב במס יש צורך בבירור מספר נתונים עמך שלא בדרך ההתכתבות במיל. עקרונית יש פטור במקרים מסוימים ממס על השכרת דירה בודדת בתקרת דמי שכירות שבדרך כלל מתעדכנת. אך תשובה סופית יש לגבש בבירור אישי עמך וכאמור שלא על תקשורת אלקטרונית שאף ניתנת לשחזור. בהצלחה בורובסקי יצחק עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מס כלכליות