שימי

מס הכנסה על תמלוגים אומנותיים מארצות הברית

שלום רב רציתי לברר האם חייבים במס על תמלוגים אומנותיים בארצות הברית? הסבר קצר אני מפרסם צילומים שלי באתר אמריקאי כאשר המכירות באתר זה נעשות בארצות הברית או אירופה ומוגדרות כתמלוגי ROYALTY. כמו כן מנקים 10% מס בארצות הברית מרווחים אלו, על פי אמנת המס בין ישראל לארצות הברית. יש לציין כי לא מדובר על הכנסות גבוהות אלא בשיעור נמוך של כ100 דולר בחודש באופן ממוצע. אני שכיר ומשלם מס כחוק, האם עליי לשלם מס על הכנסה שכזו?

יצחק בורובסקי עו"ד

ההכנסה מהתמלוגים חייבת להיות מוצהרת. הפורום שאליו פנית לא יכול לענות על נושא חישוב המס ורק רואה חשבון שיצטייד באמנה בדבר מניעת כפל מס יוכל לחשב לך את קיומו או אי קיומו של חיוב במס נוסף. יצחק בורובסקי עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מס כלכליות