מרק

תשלום חוב ארנונה לא שלי

שלום לפני 3 שנים קנינו דירה כשנראה הבעלים הקודמים לא שילם ארנונה וצבר חוב של 2,000 ש"ח. הבעלים עדיין לא הסדיר את החוב אבל החוב נשלח אלינו וצובר ריביות ורק תופח. ניסיתי ליצור קשר איתו אבל המס' טלפון שלו לא מחובר ומכר שלי אמר שהוא חושב שהוא ירד מהארץ. אין לי דרך לאתר אותו ואני לא מוכן לשלם את החוב הזה שלא שלי. מה האופציות שלי?

עו"ד עדי ברקאי

מרק שלום רב - השאלה שאתה מעלה חורגת מתחום הפורום, אשר עוסק בהיבטים הפליליים של עבירות כלכליות. אני מציע לך לפנות לעורך דין המתמחה בעסקאות מכר דירות. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מס כלכליות