ניר

הוספת חוב למע"מ לחובות של עסק

היה לי עסק עם שותף.לאחר כשלון בקשות להלוואה מהקרן לעסקים קטנים בגלל השותף הוצאנו אותו מהבעלות על העסק.מכיוון ששללו לנו הלוואה מהסיבה של החזרת צ"ק אכ"מ בחשבון שלו הפרטי.הוצאנו אותו מהבעלות ברישומים ונשארתי לבד הבעלים. לאחר כחצי שנה העברנו את בעלות העסק לרשת(עסק מזון בזכיינות).קיזזו חובות שהיה לנו כלפיהם והספקים המועדפים ואת היתרה המועטת העבירו לי.נשאר לי חוב למע"מ.איך מכניסים אותו גם לחוב ?

עו"ד נואל גולדנברג

לניר שלום, שאלתך דנה בתחום ה"האזרחי" של דיני המיסים. על כן- המלצתי לך היא לפנות לפורום דיני מיסים. בברכה, עו"ד נואל גולדנברג

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מס כלכליות