י.ג

דיווח שגוי על עסקה לרשויות המס

מכר שלי דיווח בצורה שגויה על עסקה לרשויות המס. הוא גילה את הטעות ומתלבט האם להשאיר את הדיווח כך – כיוון שאף אחד לא בא בטענה, או ליידע את רשויות המס על הטעות ולחשוף עצמו לטענות. מה לעשות

עו"ד נואל גולדנברג

י.ג שלום, ברמה האישית, אמליץ למכר שלך לפנות לרשויות המס וליידע אותם בדבר הטעות. אני סבור, כי ככל שיקדים לעשות כן, כך ההשלכות תהיינה פחות משמעותיות. יש לקחת בחשבון, כי רשויות המס מפעילות מערכת מחשובית מתקדמת שיש בה כדי "לעלות" על טעויות כגון אלו, במוקדם או במאוחר. בתקווה שהייתי לך לעזר, נואל גולדנברג, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מס כלכליות