אוהד

חשיפה לקנסות מרשות המיסים על קבלת תשלום בשחור

שלום רב אני עו"ד. לקוח שלי עבד בשותפות עם קבלן וקיבל כ-3 תשלומים בשחור למרות בקשות שלו מהקבלן להוציא לו תלוש משכורת. הלקוח פתח עוסק מורשה על שמו אולם הקבלן לא שילם לו את יתרת החוב. הלקוח רוצה להגיש תביעה כספית. האם הוא יהיה חשוף לקנסות מרשות המיסים עקב העובדה שהסכים לקבל תשלומים בשחור ? כמובן לאחר שהעניין יתברר בבית המשפט . תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! לעניות דעתנו, מוטב על לקוחך לגלות ולהצהיר בפני הרשות על הכנסתו אשר אינה מדווחת, ותשלום המס בגינה ורק לאחר מכן לפתוח בהליך משפטי שכן כיום הרשויות מחליפוץ מידע באופן תדיר כמעט ובאם העניין יגיע לידיה של רשות המיסים, הדבר יגרור אי נעימות גדולה, גם אם מדובר בסכומים פעוטים. נשמח לעמוד לרשותכם!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מס כלכליות