צביקה

דיווח למס הכנסה על שכר דירה מדירה מפוצלת

אם אני מפצל דירה לשתי דירות ושכר הדירה הכולל לא עובר את ה5000 ש"ח האם אני בכל מקרה חייב לדווח למס הכנסה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! בתקנות נקבעה תקרת פטור העומדת על סך 5070 להכנסה המתקבלת מהשכרת דירות. אין התייחסות למספר הדירות המושכרות אלא רק להכנסה הכוללת המתקבלת מהם אשר סה"כ מכל הדירות יחד, מחשבים את ההכנסה המתקבלת ואם מכל הדירות ההכנסה סה"כ קטנה מסך 5070 אזי ההכנסה פטורה ממס ומדיווח. משכך, במענה לשאלתך, ההכנסה שאתה מציין, בהנחה שאינך משכיר דירות נוספות, פטורה ממס ומדיווח.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מס כלכליות